Ние работиме за вас

Академски превод и толкување

Ако сте подготвени да студирате во странство, ќе ви требаат академски проценки и услуги за акредитирање. Сметајте на нашиот тим преведувачи кој е специјализиран за образовниот систем и може да ви обезбеди овластен превод на секој јазик.

Академските преводи бараат многу детално, специјализирано знаење за полето за кое се дискутира, честопати на стручно ниво. Оттука, ЛИНГВАНЕТ ДООЕЛ работи само со преведувачи кои нудат експертиза за предметите, како и владеење на јазиците.

Без разлика дали вашата цел е да ги објавите вашите истражувања во меѓународно научно списание или да ги споделите вашите размислувања и идеи со соработници во светот, нашата примарна цел е да ви помогнеме да комуницирате јасно и ефикасно.

Може да конвертирате кој било од вашиот академски документ, вклучувајќи сертификати, дипломи, сведителства, апликација за колеџ, тестови, истражувачки труд, проект-документ, документ за имиграција, научен труд, документи за дискусии, трудови и одговори на примери, учебници и упатства, трудови за тези, превод на презентација, дисертација, есејски превод, итн.

Што го прави ЛИНГВАНЕТ различен од другите?

Загарантиран квалитет

Брза, пријателска услуга

Искусни, квалификувани лингвисти

Навремена испорака

При извршување на преведувачките услуги се придржуваме до принципите на доверливост во однос на Вашите лични податоци и податоците за Вашата компанија.

Дел од нашите клиенти

Адвокат
Владимир Зафировски

Адвокат
Роза
Михајловска

Адвокат
Слаѓана
Серафимова

Адвокатско друштво
Никола Додевски

Адвокатска канцеларија
Марковски