Ние работиме за вас

Деловен превод и толкување

Да речеме дека штотуку пронајдовте идеален партнер кој ќе помогне во воспоставувањето на самите пазари во развој.

Следниот чекор е да бидете сигурни дека и двете страни можат да комуницираат и да го спроведат проектот. ЛИНГВАНЕТ ДООЕЛ може да ви помогне да се интегрирате и да градите ваков вид партнерство.

Нашите најискусни преведувачи ќе бидат одговорни за преводот. Можете да преведете кој било од вашите деловни документи, регулативи и закони, транснационални, деловни активности, усогласеност и регуларност, деловно осигурување, финансиски, деловни извештаи, договори за вработените, патенти, трговски марки, регистрационен документ, итн.

Имаме професионални, квалификувани, искусни преведувачи кои стојат настрана за да ги преведат вашите документи на сите главни светски јазици. Од овластени преводи на деловни планови, политики, договори и годишни извештаи, до веб-страници, маркетинг материјал и корпоративна комуникација, ние сме тука за да ви помогнеме да успеете на глобалниот пазар.

Што го прави ЛИНГВАНЕТ различен од другите?

Загарантиран квалитет

Брза, пријателска услуга

Искусни, квалификувани лингвисти

Навремена испорака

При извршување на преведувачките услуги се придржуваме до принципите на доверливост во однос на Вашите лични податоци и податоците за Вашата компанија.

Дел од нашите клиенти

Адвокат
Владимир Зафировски

Адвокат
Роза
Михајловска

Адвокат
Слаѓана
Серафимова

Адвокатско друштво
Никола Додевски

Адвокатска канцеларија
Марковски