Ние работиме за вас

Правен превод и толкување

ЛИНГВАНЕТ ДООЕЛ знае дека прецизноста и деталноста се од клучно значење во правните преводи, каде двосмислените преводи или лошото толкување на правните документи може да предизвика големи проблеми.

Точноста е од суштинско значење во правните преводи и нашите преведувачи работат според прецизни стандарди, без простор за грешки или двосмисленост. Ја разбираме важноста на крајните рокови кои се однесуваат на закажани рочишта и општи судски постапки, и можеме да обезбедиме брз рок на испорака на преводите, и покрај комплексноста на некои документи.

Преведувачки услуги обезбедуваат правна документација за превод за договори, изјава за сведоци / депонирање, акредитиви, сертификат, написи за инкорпорирање, полициско расчистување, полициски извештај, судски налози, докази, правни фирми, дела, парница итн. од искусни преведувачи на заколници.

Што го прави ЛИНГВАНЕТ различен од другите?

Загарантиран квалитет

Брза, пријателска услуга

Искусни, квалификувани лингвисти

Навремена испорака

При извршување на преведувачките услуги се придржуваме до принципите на доверливост во однос на Вашите лични податоци и податоците за Вашата компанија.

Дел од нашите клиенти

Адвокат
Владимир Зафировски

Адвокат
Роза
Михајловска

Адвокат
Слаѓана
Серафимова

Адвокатско друштво
Никола Додевски

Адвокатска канцеларија
Марковски