Ние работиме за вас

Судски превод и толкување

Ние сме тим од искусни судски преведувачи и вршиме преводи од сите јазици.

Судски превод подразбира превод и судска заверка. Преведениот документ е заверен со печат на судски преведувач, кој гарантира квалитетен превод и негова еднаквост со оригиналот.

Нашите судски преведувачи се искусни во одделни области, како што се: Превод на правни документи, лични документи, изводи од судски регистар, Превод на изјави, Превод на берзански документи, на сертификати, на разни дозволи,, Превод на изјави од матичната книга, финансиски извештаи, договори, полномоштва, документи за увоз на возила итн.

Што го прави ЛИНГВАНЕТ различен од другите?

Загарантиран квалитет

Брза, пријателска услуга

Искусни, квалификувани лингвисти

Навремена испорака

При извршување на преведувачките услуги се придржуваме до принципите на доверливост во однос на Вашите лични податоци и податоците за Вашата компанија.

Дел од нашите клиенти

Адвокат
Владимир Зафировски

Адвокат
Роза
Михајловска

Адвокат
Слаѓана
Серафимова

Адвокатско друштво
Никола Додевски

Адвокатска канцеларија
Марковски