Ние работиме за вас

ПРОФЕСИОНАЛНА ПРЕВЕДУВАЧКА АГЕНЦИЈА

ЛИНГВАНЕТ ДООЕЛ е преведувачка агенција која нуди преводи со постојан и висок квалитет. Настојуваме да го задржиме професионализмот во секое време, дури и кога се соочуваме со многу куси рокови. Нудиме преводи од и на сите светски јазици од искусни преведувачи, а доколку сме во можност бираме и преведувач чиј мајчин јазик е целниот јазик на кој се преведува.
Сите преводи се проверуваат пред да бидат испратени до клиентот.

Што го прави ЛИНГВАНЕТ различен од другите?

Загарантиран квалитет

Брза, пријателска услуга

Искусни, квалификувани лингвисти

Навремена испорака

УСЛУГИ

Судски преводи

Ние сме овластени судски преведувачи  со долгогодишно искуство и опширно познавање на соодветната научна и стручна терминологија.

Нотаризирани преводи

Доколку е потребно преводот да биде нотаризиран, го испраќаме до надлежен нотар и истиот го нотаризираме

Стручни преводи

Во зависност од која област е вашиот текст, ние го наоѓаме познавачот на таа област за преведување на текстот.

Деловни преводи

Можете да преведете кој било од вашите деловни документи, регулативи и закони, транснационални, деловни активности, усогласеност и регуларност, деловно осигурување, финансиски, деловни извештаи, договори за вработените, патенти, трговски марки, регистрационен документ, итн.

Правни преводи

Преведувачки услуги обезбедуваат правна документација за превод за договори, изјава за сведоци / депонирање, акредитиви, сертификат, написи за инкорпорирање, полициско расчистување, полициски извештај, судски налози, докази, правни фирми, дела, парница итн. од искусни преведувачи на заколници.

Академски преведи

Може да конвертирате кој било од вашиот академски документ, вклучувајќи сертификати, степени, апликација за колеџ, тестови, истражувачки труд, проект-документ, документ за имиграција, научен труд, документи за дискусии, трудови и одговори на примери, учебници и упатства, трудови за тези, превод на презентација, дисертација, есејски превод, итн.

При извршување на преведувачките услуги се придржуваме до принципите на доверливост во однос на Вашите лични податоци и податоците за Вашата компанија.

Дел од нашите клиенти

Адвокат
Владимир Зафировски

Адвокат
Роза
Михајловска

Адвокат
Слаѓана
Серафимова

Адвокатско друштво
Никола Додевски

Адвокатска канцеларија
Марковски