Ние работиме за вас

ПРОФЕСИОНАЛНА ПРЕВЕДУВАЧКА АГЕНЦИЈА

ЛИНГВАНЕТ ДООЕЛ е преведувачка агенција која нуди преводи со постојан и висок квалитет. Настојуваме да го задржиме професионализмот во секое време, дури и кога се соочуваме со многу куси рокови. Нудиме преводи од и на сите светски јазици од искусни преведувачи, а доколку сме во можност бираме и преведувач чиј мајчин јазик е целниот јазик на кој се преведува.
Сите преводи се проверуваат пред да бидат испратени до клиентот.

Нашата визија

” Јазикот не треба да биде пречка за никого, туку можност.

Затоа работиме на создавање иднина каде секој ќе може да комуницира повеќе смислено и да биде разбран.